Наша школа завжди йде в ногу з часом і постійно впроваджує сучасні європейські підходи до процесу навчання. Але це стосується не лише якості освітніх послуг і навчально-виховного процесу, а й інших сфер шкільного життя, у тому числі й харчування. Цього разу в СШ № 47 впроваджено лінію «мультипрофільного харчування», яке здійснюється за принципом «шведського столу», що надає можливість дітям спробувати різні страви або обрати з кількох запропонованих страву на особистий смак.
    Раціон харчування учнів школи складається з урахуванням сезонних продуктів: свіжих овочів, фруктів та ягід, м'ясних,  рибних та кисломолочних виробів. При складанні щоденного раціону, особлива увага приділяється активній профілактиці вітамінної недостатності, зменшенню надходження простих вуглеводів, збільшенню частки складних вуглеводів, збільшенню вживання продуктів, що містять повноцінні білки і малу кількість жирів. Це дозволяє урізноманітнити раціон дітей, щоб їхнє харчування було збалансоване, та забезпечити їм не лише корисну, а й смачну їжу. Також, такий принцип подачі їжі виховує культуру харчування у дітей.
     Нашим проектом зацікавились: 
- представники Печерської районної у місті Києві державної адміністрації разом з першим заступником голови Павлом Бабієм;
- представники Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної у місті Києві державної адміністрації на чолі з Копил Т.В.;
- представники Департаменту освіти і науки України;
- начальник відділу торгівлі Олена Шевченко;
- директор комунального підприємства КП «Шкільне» Алла Подгорна;
- репортери з телеканалу "Київ".
    Проект тільки розпочато, а батьки та діти вже висловили задоволення такою формою харчування, адже школярі спробували страви за новим форматом по типу "шведського столу" та залишились приємно вражені таким нововведенням!
О.М. Валуйська
IMG-d686343b6287c7bdb86fcbd64438df45-V 
 
IMG-f9890161fb1135c9553ba40987174979-V
 

IMG-c05acb0fc13445f6d2fdb618cf64df91-V 

IMG-746be3f18c210cca5f2124b252f1309e-V

IMG-63375edd9a58613abb6ea6bed390a0bd-V